• Újonnan épült házak

  Új építésű házak

  Mi építjük a házát
 • csaladi haz nagycenk

  Élvezze otthonát

  családot alapítani
 • családi ház Nagycenk

  Szépen elni

  Élvezze a természetet

Épitési telek információ

 Eladó Nagycenken, új kialakítású lakóparkban, aszfaltos útról, közvilágítással ellátott területről megközelíthető, új építésű lakóterületű falazat szerkezetű házak.

telkek 500-650m² alapterületűek között, kertvárosi lakóterület (Lke-1 és Lke- 3)

 • Beépítettség megengedett legnagyobb mértéke 30%
 • Zöldfelület legkisebb 50%
 • oldanálo

Telek számtöl függő családi ház vagy ikerház tervezhető. Melyekre tágas önálló vagy maximum két rendeltetési egység helyezhető el.

harsfasor nagycenk hred telek

Ház tervezés

Tőlünk közmüvetitve telket és kulcsrakész házat vásárolhat!

Mi a HRED-nél már megterveztünk Önnek 4 típusú házat (a telektől függően). Partnerünkkel megterveztük az optimális alaprajzot ezekhez a telkekhez. Választhat

 • bungaló (A típus)
 • egyszintes ház (B típus)
 • ikerház ( C típus)
 • duplaház (D típus)

között.

Nettó kb.100 nm-es családi ház, tégla építésű, egy nappali három hálószobás,  önálló alló házat tervezhetünk. Ha nincs szükség ennyi szobára, az épités átervezi  vagy a hely vendégszobaként vagy irodaként is használható.

A ház szíve, a család központi helye a tágas nappali – étkező. A tervező egy nyitott konyhát alakíthat ki, mely által a belső tér tágabbnak tűnik. A terv kényelmes fürdőszobát tartalmaz, ami jó megoldás nagyobb létszámú családoknak. Typusként egy 2-4 fős család kényelmét három tágas hálószoba biztosítja.

A tágas előszoba elegendő helyet biztosít egy nagy beépített szekrény számára. A ház egyik részén az amerikai konyha és a teraszra nyíló nappali található, melynek nagy felületű ablakai biztosítják a természetes fényforrást.

A terasz ideális hely családi találkozók szervezésére és a pihenőidő kellemes eltöltésére.

Az épület megjelenése egy modern stílusra utal, amely ideális azok számára, akik értékelik a legújabb megoldásokat. Ezt majd egyeztetnie kell a tervezővel és a tervtanácsal.

Ház típusok

DK FER Logo
HRED Ingatlan ház Sopron

Ház kivitelezés és építés

 Mi a DK-FER ingatlanal együt dolgozunk.

Az építész által javasolt kőműves technológia biztosítja a szerkezet tartósságát és szilárdságát.

Fűtése hőszivattyús rendszerű, a lakótérben padlófűtéssel. A külső nyílászárók műanyag fehér színű ablakok, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel, redőny előkészítéssel készülnek.

Az épületben kényelmes elosztásban  az összes szükséges lakóegység megtalálható, formáját tekintve, szinte bárhol felépíthető, tekintet nélkül a táj jellegére. Az üzemeltetési költség csökkentése érdekében az épület fűtését és a használati meleg víz előállítását hőszivattyús rendszer biztosítja a lakótérben padlófűtéssel.

A fütéskész ár tartalmazza az épület 80%-os készültségű állapotát külső térkövezéssel, tereprendezéssel, fásítás és füvesítés nélkül.

Vállasthato: Burkolta, Parketta, Festés, Sanitär, Villany közot azonos áron.

A kulcsrakész ár tartalmazza az épület 100%-os készültségű állapotát külső térkövezéssel, tereprendezéssel, fásítás és füvesítésel.

Opcionálisan van lehetőség kémény- és kandallóépítésre, redőny, vagy redőnyelőkészítésre, illetve klíma rendszer kiépítésére.  Az épület felépítése különböző készültségű fokra is megrendelhető, a váz állapottól a teljes befejezési munkálatokig

Belsőépítészet

Prémium kivitelezési minöség! Kiváló minőségű anyagokat dolgozunk fel.

Döntse el velünk, hogy milyen felületeket szeretne feldolgozni.

 • festő
 • asztalos
 • csempéző
 • parkettás
 • szerelvények
 • külső és belső világítás

Árak

Kulcsrakész ház ára telekkel együtt. Nem tartalmazza az ár a pergolákat, az utcafronti kerítést és villágitast. De nem tartalmazza az ár a kerítést, az autóbeállót és a konyhabútort.

További részletekért, műszaki tartalomért keresse Kollégánkat!

Háztypus m2 Árak * szoba
Családi ház (Bungalow) 9090 Mio HUF5
Családi ház (egy szintes)105110 Mio HUF6
Ikerház (egy szintes)) 120 100 Mio HUF4
Duplaház (egy szintes) 120 100 Mio HUF4
*értékbecslési árak
platan sor

altalanos informaciok

Családot szeretne alapítani? Ha a CSOK támogatás feltételei Önt jogosulttá teszik annak igénybevételére, a telkek beépítésénél a CSOK feltételei is teljesíthetőek!

Ha velünk épít házat

Először is szerződést kötünk, amelyben az előrehaladás szerint számolunk fel. A helyi építésfelügyelet határozza meg a befejezés mértékét.
Ezután a teleket a háztől külön, de egyben vásárolja meg.

10% Telek elöleg BITCOIN fizetési lehetöség!

Van még kérdése a Ház építés kapcsolatban?

Keressen minket a hét bármelyik napján, személyes találkozó alkalmával részletes műszaki tartalommal és helyi referenciákkal várjuk hívását!